20 juni 2024

Afstudeerstage 2-Control van Annabel

Bij 2-Control zijn we gedreven om te blijven groeien, ontwikkelen en leren. We brengen graag een frisse wind in huis en werken dan ook met plezier samen met universiteiten en hogescholen om stageplekken te creëren. Lees in deze blog de ervaring van Annabel Bink over haar afstudeerstage bij 2-Control.

Ik ben Annabel Bink, 22 jaar oud en ik ben bezig met de opleiding Technische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool Tilburg. Mijn afstudeerstage heb ik gevolgd bij 2-Control. Het afgelopen half jaar heb ik hier onderzoek gedaan naar de belangrijkste factoren om organisatorische groei te realiseren en hoe 2-Control deze factoren kan inzetten om de gewenste groei te behalen.

Beschrijf de stage in 3 woorden: 

Leerzaam, uitdagend en innovatief

Hoe heb je deze stage gevonden? 

Ik was opzoek naar een uitdagende afstudeer stage waarbij ik de ruimte kreeg om mijn eigen onderzoek op te zetten waarbij er alleen een strategisch vraagstuk lag vanuit de organisatie. Ik ben toen bij 2-Control terecht gekomen aan de hand van een LinkedIn berichtje. Na mijn gesprek zijn we samen tot een opdracht gekomen die beide partijen erg aansprak.

Wat vond je van je stage? 

Mijn afstudeerstage heb ik als leerzaam, uitdagend en innovatief ervaren. Tijdens mijn stage heb ik veel vrijheid gekregen om mijn onderzoek uit te werken en heb ik fijne begeleiding gehad mijn stagebegeleider. Ook heb ik mijn kennis uit vorige studiejaren goed in de praktijk kunnen oefenen.

Hoe was het om te werken bij 2-Control? 

2-Control(ware) is een hecht team en dat merk je meteen als je binnenloopt. Medewerkers zijn geïnteresseerd in elkaar en staan open voor een gezellig gesprek tijdens de lunch of tijdens de wandelingen. Hierdoor voelde ik me meteen op mijn plek en heb ik mijn stage periode als een leerzame maar ook gezellige periode ervaren.

Wat neem je mee van de stage? 

Van mijn stage neem ik waardevolle praktijkervaring, verbeterde professionele vaardigheden, en een vernieuwde kijk op innovatie mee. Deze periode heeft mij niet alleen geholpen mijn kennis toe te passen, maar ook mijn vermogen versterkt om effectief te werken in een professionele omgeving.

Ben jij op zoek naar een stage en ben je benieuwd of 2-Control bij jou past? Schroom dan niet en bekijk onze stage-pagina!