Consultancy diensten van 2-Control

Bij 2-Control zijn we trots op de uitgebreide consultancy diensten die we aanbieden. Onze expertise ligt in het leveren van deskundig advies en begeleiding op verschillende gebieden, waaronder IT-audits en software.

IT-Audits

Onze IT-audits beginnen met een grondige evaluatie van uw IT-systemen en -processen. We kijken naar de effectiviteit van uw IT-beheer, de beveiliging van uw systemen, en de naleving van relevante regelgeving en normen. Na de audit stellen we een gedetailleerde rapportage op van onze bevindingen, inclusief aanbevelingen voor verbeteringen. Ons doel is om u te helpen eventuele zwakke punten in uw IT-infrastructuur te versterken en uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Bekijk onze auditdiensten

Software

Daarnaast bieden we autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics aan. Met deze software kunnen organisaties inzicht krijgen in welke gebruiker welke rechten heeft en wie wat kan wijzigen. Dit stelt organisaties in staat om compliant en risicobewust te ondernemen en interne risico’s te beperken.

Bekijk onze software van 2-Controlware

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals. Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA) en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel het groot- als middenbedrijf.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen uw IT-systemen en -processen te verbeteren.

Bekijk ons team

2-Control

076-5019470

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze IT-auditdiensten? Wij horen graag van u. Vul uw gegevens in het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via het telefoonnummer aan de linkerkant.

Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Vul ons contactformulier in