IT-audit dienstverlening

Informatiebeveiliging is belangrijker dan ooit. Stakeholders verwachten dat u privacygevoelige informatie met uiterste zorg behandelt.

Onze IT-auditors helpen bij het verbeteren van uw informatiebeveiliging en voeren audits uit op het gebied van DigiDENSIASuwinetTPMNEN 7510ISAE 3402 en SOC 2.

IT-audit specialiteit van 2-Control

De IT-auditors van 2-Control voeren IT-audits uit en adviseren over de beheersing van IT-systemen, de inrichting van uw IT-organisatie, informatiebeveiliging en privacy (AVG). 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA) en hebben vele jaren ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel het groot- en middenbedrijf als bij (semi)overheidsinstanties. De investering in ons team en onze dienstverlening gecombineerd met onze ervaring stelt ons in staat u op een hoog niveau te adviseren en te ondersteunen bij het verkrijgen van zekerheid over informatiebeveiliging en privacy.

Arno Mouwen (Founder)
“Wij helpen organisaties bij het verbeteren van de interne beheersing en informatiebeveiliging door te adviseren en audits uit te voeren. Onze aanpak is kenmerkend door de pragmatische en persoonlijke aanpak.”

Onze diensten omvatten ondersteuning bij IT-audits voor uw organisatie. Dit proces begint met een grondige evaluatie van uw IT-systemen en -processen. We kijken naar de effectiviteit van uw IT-beheer, de beveiliging van uw systemen, en de naleving van relevante regelgeving en normen.

Na de audit stellen we een gedetailleerde rapportage op van onze bevindingen. Deze rapportage bevat niet alleen de geïdentificeerde problemen, maar ook aanbevelingen voor verbeteringen. Ons doel is om u te helpen eventuele zwakke punten in uw IT-infrastructuur te versterken en uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Daarnaast kunnen we assurance-rapportages verstrekken voor derde partijen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als u zaken doet met partners die bepaalde IT-standaarden vereisen, of als u moet voldoen aan specifieke regelgeving. Onze assurance-rapportages geven deze partijen het vertrouwen dat uw IT-systemen en -processen aan de vereiste normen voldoen.

Onze diensten zijn ontworpen om u gemoedsrust te geven over uw IT-systemen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

2-Control

076-5019470

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze IT-auditdiensten? Wij horen graag van u. Vul uw gegevens in het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via het telefoonnummer aan de linkerkant.

Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden.

Vul ons contactformulier in