14 juni 2024

Wij verwelkomen onze nieuwe collega!

Nieuwe gezichten, nieuwe verhalen! Maak kennis met onze twee nieuwe collega's bij 2-controlware. Ontdek hoe zij ons team verder gaan versterken!

Mirjam Sijbesma

Mijn naam is Mirjam Sijbesma en ik ben per 1 juni 2024 gestart als Controller bij 2-Control.

Ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Amsterdam; daar ben ik geboren en heb ik gewoond, gestudeerd en gewerkt. In 2006 ben ik samen met mijn man Edwin naar Etten-Leur verhuisd vanwege zijn werk in Moerdijk. Samen kregen we hier zoon Tim (18) en zoon Jesse (15) en zijn we inmiddels goed geïntegreerd in het Brabantse leven.

In het weekend staan we graag langs de lijn bij de voetbalwedstrijden van onze jongens. Edwin en Tim hebben als hobby barbecueën en daar genieten Jesse en ik altijd lekker van mee. Verder ben ik zelf actief bij de lokale hardloopvereniging o.a. als loper en als assistent trainer en ik rommel graag in onze tuin.

Ik heb diverse financiële functies bij verschillende bedrijven ingevuld. In de gesprekken bij 2-Control spraken de positieve instelling, de toekomstgerichtheid en het teamgevoel mij erg aan. Daar wil ik graag deel van uitmaken en mijn professionele bijdrage aan leveren!