8 december 2023

Een blik op de horizon

Ontdek in onze nieuwste blog hoe 2-Control het afgelopen jaar heeft getransformeerd en wat de toekomst in petto heeft. Van het behalen van belangrijke certificeringen tot internationale expansie, we delen onze hoogtepunten en plannen die ons zullen leiden naar nog meer succes. Blijf lezen voor een diepgaande terugblik en een spannende vooruitblik!

Terugblik

Het afgelopen jaar was een opmerkelijke periode voor 2-Control en 2-Controlware, gekenmerkt door significante groei en ontwikkeling. Het bedrijf 2-Control heeft een splitsing gemaakt in 2-Controlware en 2-Control. En we hebben een belangrijke mijlpaal bereikt met onze SOC 2 Type 1 certificering.

Ook onze aanwezigheid in de VS is niet onopgemerkt gebleven. We zijn aanwezig geweest op maar liefst drie conferenties, wat ons internationale netwerk vergroot en ons in staat gesteld om onze kennis te delen en nieuwe inzichten op te doen. Dit heeft mede geleid tot een verdubbeling van het aantal klanten in de VS.

Bovendien hebben we onze online aanwezigheid versterkt met een nieuwe software website, waardoor onze klanten en partners gemakkelijker toegang hebben tot onze producten en diensten.

Verder hebben we de traditie van “Jouw hobby, mijn hobby” nieuw leven ingeblazen, waarin we kennis maken met de hobby's van andere collega's. We gaan het nieuwe jaar dan ook in met maar liefst 11 nieuwe medewerkers. Ben jij de volgende die ons team komt versterken? Bekijk onze vacatures. 

Vooruitblik

Met het oog op de toekomst hebben we ambitieuze plannen voor het komende jaar. We gaan een nieuwe audit website lanceren begin 2024 voor 2-Control, om onze auditdiensten nog beter onder de aandacht te brengen. De uitbreiding van ons kantoor zal ons in staat stellen om ons groeiende team te accommoderen en onze werkruimte te optimaliseren.

Een andere ontwikkeling is het oprichten van een vestiging in Amerika, wat onze internationale aanwezigheid zal versterken en ons dichter bij onze Amerikaanse klanten zal brengen. We hebben veel nieuwe conferenties op de agenda staan, waar we uitkijken naar het delen van onze expertise en het verder uitbreiden van ons netwerk.

We zijn nog steeds op zoek naar veel nieuwe mensen om ons team te versterken, want we willen blijven groeien. Bekijk onze vacaturepagina voor de huidige mogelijkheden en sluit je aan bij ons dynamische team.

We kijken uit naar een jaar vol nieuwe kansen en successen!

2-Control